В територия България има точно пет човека, които разбират от

...
В територия България има точно пет човека, които разбират от
Коментари Харесай

Николай Марков: В територия България има точно пет човека, които разбират от разузнаване

" В територия България има тъкмо пет индивида, които схващат от разузнаване. Това е доста сериозна и високо интелектуална активност, която не се познава напълно, даже от дългогодишните чиновници в нея.
Същото се отнася и за онази група от лица - неизбежни ръководители, които попадат в тази система по чисто политически симптом. Има доста книги изписани по тематиката от знакови фигури свързани с разузнаването, само че те са повече комерсиално четиво от вид журналистика, в сравнение с професионално отражение на действителната реалност в тези комплицирани системи на сигурността.
 Журналистка със жлъч: Защо гоним съветски дипломати, а напряко не закрием съветското посолство? Журналистка със жлъч: Защо гоним съветски дипломати, а напряко не закрием съветското посолство?
" Вече изгубих броя на изгонените от България съветски дипломати. Хрумна ми нещо самоуверено и новаторско: какво ще кажете въобще да нямаме...
Защо ви споделям това? Защото версиите по тематиката се показват от лица, които прокарват разнообразни и авансово начертани сюжетни линии. Тези лица не са в категорията на познавачите на разследващите и контраразузнавателните артикули, а по скоро интерпретатори или публични тематични посредници.
Нито един от тези просветени по тематиката пет индивида, няма да ви разкрие цялата картина и технология на интернационалния шпионаж, на каквато и да било цена. Разузнаването постоянно умира с разузнавача ", във Facebook.
" Освен забележимата част на тази интелектуална и най-отговорна специалност, която ви се показва пред очите като доста рискова за националната сигурност има и невидима страна, която е напълно чиста. Затова, в никакъв случай не изказвайте безапелационни отзиви по тематики свързани с тези работи, тъй като вероятността да звучите като простак е съвсем 100 %.
Политици, публицисти, елементарни плямпала и всевъзможни други шутове не са критерии за оценка на забележими процеси, свързани с разследващата и контраразузнавателната активност. Същото се отнася и за набедени за прокурори и съдии калинки и впрочем фауна и флора.
 Господин Гешев, който пие водка, е сътрудник на Путин, нали? Господин Гешев, който пие водка, е сътрудник на Путин, нали?
Група от военни и висши чиновници е шпионирала за Русия, казусът е невиждан. Тoвa зaяви глaвният прoкурoр Ивaн Гeшeв пo врeмe нa...
Те са част от декора на сцената, само че не и значителен детайл от националната сигурност. Сценични служащи с ниска професионална значителност за крайния резултат от разузнаването. Именно този краен резултат е най-защитения детайл и съвсем постоянно остава незнаен, даже за участниците в разследващата игра. Толкова мога да ви кажа!
Не са толкоз рискови персонално за вас и света шпионите, колкото шпионираните. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР