В телефонната индустрия висококачественият смартфон винаги означава повече пари и

В телефонната индустрия висококачественият смартфон винаги означава повече пари и ...

Големият и издръжлив BV6100 се продава при промоционална цена $149,99.


В телефонната индустрия висококачественият смартфон винаги означава повече пари и изглежда, че не може да се намери телефон от висок клас на благоприятна цена. А дали няма изключение?

Добрата новина за днес е, че големият и издръжлив смартфон BV6100 днес се продава при промоционална цена от $149,99. Офертата важи ограничено време. Ако този многофункционален смартфон ви е харесал, възползвайте се от нашата специална оферта.

Според изтеклата към днешен ден информация за дизайна, спецификациите и функциите, BV6100 е бъдещ хит на пазара. Той е перфектен за използване навън и сред природата, но има един недостатък – цената на този телефон е около $300. Но сега можете да го вземете при цена под $200. Без да вдигаме много шум по този въпрос, нека да разгледаме устройството.Това е водоустойчив смартфон, покриващ спецификациите на IP68 и IP69K и сертифициран по военния MIL-STD-810G. Телефонът BV6100 е особено подходящ за спортуване на открито, сърфиране, скално катерене, както и в строителството и индустрията. Но BV6100 може много повече.

За разлика от другите издръжливи телефони BV6100 е с много стилен външен вид и е подходящ за офиса и за специални събития.

Предният и задният панел на новия телефон са покрити със закалено стъкло, като дебелината на устройството е едва 11,5 мм. Всеки компонент на Blackview BV6100 е подбран толкова добре, че той изглежда като хитов продукт. Телефонът е красив и е един интелигентен избор за офис употреба.

Устройството има специална клавишна комбинация за разделяне на екрана за наистина многозадачна работа. Това е полезна особеност за офис служителите, която повишава ефективността на работата.Телефонът е изключително подходящ за партита. Ултра големият дисплей на BV6100 с размер на диагонала 6,88 инча ви позволява изцяло да се потопите в играта и увеличава шансовете ви да я спечелите.

А ако искате да споделите заснетите снимки с приятеля си, какъв метод бихте използвали? Bluetooth? Но при него осъществяването на връзката става доста трудно. BV6100 има функция за обмен на данни чрез NFC, като с нейна помощ е достатъчно да допрете двата смартфона и да кликнете върху желаната снимка. Това е. Не е необходим код на свързване, а и при NFC се използват чипове със съвсем ниска консумация на електрическа енергия и обменът на информация по този начин е много по-енергийно ефективен от всички други безжични връзки.

Искате да забавлявате повече? Можете да запалите огън върху него и независимо от това, той ще показва видео и ще можете да слушате качествен звук. Устройството работи нормално при температури от -30 ℃ до + 60 ℃..И още, ако се загубите в някой отдалечен район, не е проблем, понеже геолокацията на BV6100 поддържа GPS, Glonass, Beidou и Galileo 4.

Телефонът е оборудван с мощна 5580 mAh батерия, осигуряваща 600 часа в режим на готовност. Но това не е всичко – с помощта на този телефон можете да заредите мобилното устройство на приятеля си.
Платено съобщение

Източник: kaldata.com