В текста по-долу публикуваме списък с действията или бездействията, които

...
В текста по-долу публикуваме списък с действията или бездействията, които
Коментари Харесай

Грешките на жените в леглото, за които мъжете винаги си мълчат

В текста по-долу публикуваме лист с дейностите или бездействията, които дамите извършват в леглото НЕ, както се чака от мощния пол, само че за които мъжете услужливо, само че не и за тях самите, не помнят да създадат забележка. 

За да бъде сексуланият акт висшо наслаждение и за двамата сътрудници, нежният пол не би трябвало да чака всичко наготово, а да постави старания и да поправи някои неточности.

Ето и кои са те:

Когато мъжът е гол, а дамата не стопира да се кикоти

Може да ви изненада, само че голият мъж е изцяло лишен от възприятие за комизъм. Затова всяка една неуместна смешка или насмешка може да бъде краят освен на сантименталната нощ, само че и на връзката изобщо. Особено в случай че не съумеете да устоите и да не се засмеете на тялото, придвижванията, темпото, желанията и интимните умения на колегата.

Уличаващи смучки и ухапвания

Страстта си е пристрастеност, само че малко мъже мечтаят всички да знаят елементи от сантименталната им нощ. Смучки, издраскани гръбчета, следи от ухапвания по тялото на мъжа – тези неща не са желателни. Някой няма нищо срещу, само че различен ще го одобри като опит да бъде „ присвоен “ и да му се лепне етикет на кого принадлежи. В леглото също има правила и сходни „ прояви на обич “ не са включени в тях.

Мис „ Далеч от идеала “

Мъжете, изключително в спалнята, се нервират от загрижеността на дамите за личната им фигура. Ако непрекъснато заемате поза, в която да се стремите да прикривате несъвършенствата си, мъжът ще изпита същинска скука. Любовница, която пренебрегва процеса, тъй като мисли за това по какъв начин наподобяват гърдите ѝ в тази поза, е нещо, по което надали някой си пада. Успокойте се, в случай че мъжът е с вас, той ви желае, а щом ви желае, тогава не му пука, че коремът ви изпъква малко. Или доста. Разликата е никаква. Само в очите на дамите не е.

„ Снежната кралица “

Недостъпността разпалва пристрастеността единствено при започване на връзката, а когато става въпрос за процедура, значимо е мъжът да види целия ви опит, другояче за какво сте дружно? Не се тормозете да покажете пристрастеността си – това възбужда.

Дива пристрастеност, само че … прекалено много
Това, което наподобява ужасно на екрана, може да е смешно в действителния живот. Не преувеличавайте актьорските си умения: престорената пристрастеност е по-лоша от естественото равнодушие.

Бъбренето нон стоп

Когато мъжът обича една жена, той се концентрира единствено върху любовта си, диалозите го разсейват и пречат. Това не е каприз, а елементарна физиология: лимбичната система е виновна за възбудата, а предната част на мозъка е виновна за речевите центрове. Леките стонове – вълнуват, въпросите – нервират. Мълчанието в този случай е същинско злато.

Стоенето като … дърво

Много дами са сигурни, че самодейността би трябвало да идва извънредно от мъжа. Но всеки господин тайничко се надява на ентусиазма на любовницата си. Женското предпочитание е мощно оръжие, което не трябва да се подценява.

Сравненията са табу

Защо дамите считат, че мъжът желае да чуе, че се целува по-добре от някогашния им, че е доста по-романтичен от по-бившия и доста по-опитен от по-по-бившия? Разбира се, той схваща, че не сте расли в манастир, само че няма безусловно никаква потребност да му натяквате за всички, с които сте били преди този момент. И най-много да го сравнявате с някогашни любовници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР