В тази връзка Гьоте е казал и още нещо: Глупаците

...
В тази връзка Гьоте е казал и още нещо: Глупаците
Коментари Харесай

Глупаците са опасни крадци – като Радев, който цитира Гьоте


В тази връзка Гьоте е споделил и още нещо: " Глупаците са най-неприятните крадци — те крадат по едно и също време и времето, и настроението ни… “

Вицепремиерът Томислав Дончев влезе в ролята да споделя на Радев къде тъкмо е мястото му на плаца. И къде може да използва изрази като " Кръгом, тичешком марш “, както насаденият за президент се обърна към българските депутати. Разбира се, че мястото му е на майната си.

Сигурно е огромно тестване за Дончев - много образован човек, да влиза в сходен омърсяващ спор. Опита да се измъкне внимателно, доколкото това е допустимо когато отсреща имаш човек с нрав на строевак. " Радев ни кара да вършим придвижвания без да осъзнаваме смисъла им, както постоянно в казармата “, заключи Дончев.

Как му се желае на Радев да види на плаца строено цялото държавно управление и да издаде командата: Шашкай се в разнообразни направления!  

Това знае Радев. " Любимият “ му Гьоте е споделил за такива като него: " Човек чува това, което схваща. Човек вижда толкоз, колкото знае “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР