В тази страницата можете да проследите на живо заключителния политически

...
В тази страницата можете да проследите на живо заключителния политически
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Заключителен политически дебат в ефира на bTV


В тази страницата можете да наблюдавате онлайн заключителния политически спор с водещ Мария Цънцарова.

Дни преди изключителните парламентарни избори на 2 октомври представители на шест от парламентарно показаните партии влизат в полемика по най-важните тематики и проблеми.

Поканата бе отправена към всички парламентарно показани партии в 47 Народно събрание, с опция да показват своите хрумвания, послания, решения и причини на необятната публика.

Кой взе участие?

Деница Сачева е магистър по „ Здравен мениджмънт “ и „ Връзки с обществеността “. Депутат е в три Народното събрание, някогашен министър на труда и обществената политика. Тя е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич.

Кирил Петков е магистър по бизнес администрация в Харвардския университет в Съединени американски щати. Той е министър на стопанската система в първото служебно държавно управление на Стефан Янев. Заедно с Асен Василев основават и оглавяват политическия план „ Продължаваме промяната “. Оглавява листата на “Продължаваме смяната ” в 24 МИР София.

Христо Проданов е инженер, магистър по „ промишлен мениджмънт “ в Минно-геоложкия университет. Депутат е в четири Народното събрание, някогашен министър на туризма. Водач на листата на Българска социалистическа партия за България в 23 МИР София.

Деян Николов приключва „ Бизнес и стопанска система “ в УНСС. Той е бизнес анализатор, секретар на партия „ Възраждане “ в столицата. Участва в листите на „ Възраждане “ в 24 МИР София и в Шумен.

Мартин Димитров е лекар по финанси, магистър „ Международни стопански връзки “ в УНСС. Той е народен представител в шест Народното събрание. Димитров е в листата на „ Демократична България “ в 24 МИР в столицата.

Любомир Каримански е магистър „ Бизнес администрация “ в International Business School London. Депутат е в три Народното събрание, някогашен ръководител на бюджетната комисия. Водач е на листите на „ ИТН “ в 24 МИР в София и в Плевен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР