В тази статия ще ви представим невероятна напитка, която се

...
В тази статия ще ви представим невероятна напитка, която се
Коментари Харесай

Варен банан и канела - по-мощен лек от хапчетата

В тази публикация ще ви представим невероятна напитка, която се състои от канела и банан. Тя ще третира разнообразни положения и болести и в това време ще усъвършенства общото ви здраве.

Освен това ще отстрани тъмните торбички под очите ви, умората и безсънието. Безсънието е доста постоянно срещан проблем, който предизвика меланхолия и безпокойствие и визира човешкото здраве по доста способи.

Живеем в стресиращо общество, което утежнява процеса на заспиване, което води до бодърствуване и доста други нарушавания. Недоспиването води до липса на сила през целия ден.

Ето за какво хората непрекъснато търсят уместно решение на този проблем. За благополучие, тази рецепта за примес от канела и банан ще помогне.

Обикновено хората, страдащи от бодърствуване, одобряват хапчета за сън, с цел да заспят, без да знаят, че провокират странични резултати. Много по-добре е този проблем да бъде решен естествено, като се приготви следната напитка.

Бананите са богати на калий и магнезий, което усъвършенства мускулите и облекчава мозъка, като по този метод оказва помощ за по-лесно заспиване.

Необходими съставки:

1 банан

щипка канела

1 купа вода

Приготвяне: Кипнете водата и по-късно прибавете обеления банан. Оставете да къкри за 10 минути и по-късно прецедете водата. Накрая прибавете канела.

Пийте напитката 1 час преди да си легнете. За да увеличите равнищата на магнезий и калий, можете да изядете варения банан./Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР