В тази статия ще разгледаме най-лошите черти на всяка зодия.

...
В тази статия ще разгледаме най-лошите черти на всяка зодия.
Коментари Харесай

Кои са най-лошите черти на всяка зодия?

В тази публикация ще разгледаме най-лошите черти на всяка зодия. Вижте кои са те: 

Овен

Овните могат да бъдат коне с капаци, инатливи и ревностни. И това по никакъв начин не им прави чест. 

Телец 

Телците имат доста добродетели, само че те не са задоволителни да скрият обстоятелствата, че хората от тази зодия постоянно са хазартни персони, имат податливост да лъжат и са несериозни. 

Близнаци

Близнаците могат да бъдат двулични, повърхностни и арогантни. 

Рак

Раците ще създадат всичко, с цел да угодят на себе си, даже това да значи неприятното за някой различен. Те също по този начин са много меркантилни и не обичат да разделят. 

Лъв

Лъвовете са доста самовлюбени и държат нещата да станат по техния метод. Не зачитат мнението на другите и даже от време на време унижават съперниците си. 

Дева

Девите са доста суетни и ненужно драматизират нещата. Имат податливост да преувеличават. 

Везни 

Везните са неуверени и в никакъв случай не могат да вземат решение. Освен това те са манипулатори и от време на време даже - предатели. 
 Характерните способи на всяка зодия, посредством които тя скапва връзката си Характерните способи на всяка зодия, посредством които тя скапва връзката си
Всеки човек може да съсипе своята любовна връзка посредством неточности и дейности, които прави. Положителното е, че той се стреми да не ги повтар...

Скорпион 

Скорпионите са доста злобни и това е потвърдено във времето. Те могат да бъдат доста отмъстителни и заядливи. 

Стрелец

Стрелецът не взема нещата съществено. Много е мъчно да ги накарате да извърнат внимание на нещо, което не ги визира директно. Освен това те могат да бъдат крайни в своя дебелоглав до най-лоша степен. 

Козирог 
 Каква е мантрата на всяка зодия до края на годината? Каква е мантрата на всяка зодия до края на годината?
Нека забележим каква е мантрата на всяка зодия до края на тази година:  Овен „ Ще се науча да се отхвърлям от контрола и да се п...

Обичат да командорят и да не зачитат мнението на другите. За разлика от Лъвовете, обаче са склонни да ви забият нож в гърба в случай че това ще помогне на проектите им. 

Водолей

Водолеите се паникьосват елементарно и не са устойчиви на напрежение. Могат да бъдат коне с капаци за доста неща и да са груби с всеки, който не е на тяхното мнение. Често стават и дребнави. 

Риби

Рибите са толкоз прочувствени, че одобряват рецензията прекомерно персонално. Не могат да се посветят на нещо и постоянно като им омръзне го изоставят. Непрекъснато изясняват по какъв начин имат грандиозни проекти, само че нищо не правят и в последна сметка се вършат на жертви. 

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР