В тази поза любовната игра може да завърши фатално най-вече

...
В тази поза любовната игра може да завърши фатално най-вече
Коментари Харесай

Хирург издава коя е „най-опасната секс поза на света“

В тази поза любовната игра може да приключи съдбовно най-много за мъжете. Над 50 на 100 от всички фрактури на пениса се случват точно при нея.

Когато дните стават все по-къси и по-студени, плътското предпочитание пораства и горещите занимания за двама зачестяват. Но преди да се впуснете в секс маратона, би трябвало да знаете някои неща – да вземем за пример това, че някои пози крият известни капани и опасности.  Една от тях е така наречен „ противоположна ездачка “ или „ обърната каубойка “, която е доста публикувана измежду хетеросексуалните двойки.

Обърнатата каубойка: какво съставлява тази рискова поза?

Както се досещате от името, при тази поза дамата е възседнала пениса на мъжа с лице към краката му, а той лежи по тил. Докато движи ритмично таза си, за по-голяма непоклатимост дамата може да опре ръцете си в бедрата или коленете му.

Дотук добре. Къде в действителност се крие рискът при тази секс поза, която минава за най-опасната в света? Може да стане по този начин, че по време на акта членът да се изплъзне от влагалището  и в случай че дамата не забележи в точния момент спирането, допустимо е да го нарани при придвижването на таза си. И е доста евентуално пенисът да се „ счупи “.

Ето какво се случва при фрактура на пениса

Както изяснява британският хирург доктор Карън Радж, 50 % от всички фрактури на пениса са вследствие таман на противоположната ездачка. Макар че „ фрактура “ не е точното разбиране за изложение на тази контузия, защото този орган няма кости. По-скоро става дума за скъсване на тъканта, която дава отговор за ерекцията, а точно tunica albuginea.

Обикновено за това скъсване известява мощно изпукване. След това пенисът бързо се подува и се оцветява във виолетово като при кръвоизлив. В този миг мъжкото достолепие в действителност наподобява на патладжан – един от най-често срещаните емотикони за секс.

И става още по-неприятно: с цел да се излекува разкъсването на tunica albuginea, се постанова интервенция. В противоположен случай мъжът отсега нататък може да изпитва проблеми с ерекцията или даже половият му орган да остане вечно килнат. Състоянието е поправимо, в случай че се потърси в точния момент лекарска помощ.

Източник: InsideHook

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР