В тази обстановка на политическо и обществено напрежение няма онази

...
В тази обстановка на политическо и обществено напрежение няма онази
Коментари Харесай

Според Миков идеите, които БСП предлага, не печелят обществен ресурс

" В тази конюнктура на политическо и публично напрежение няма онази ясна лява опция, която да пристигна след дясно ръководство. Българска социалистическа партия през днешния ден трябваше да стои крепко с концепциите си и да размени това ръководство с другото, което чакат хората “.
Това разяснява в предаването „ Тази неделя “ по bTV някогашният водач на левицата Михаил Миков.
„ Това дали Борисов ще се отиде през днешния ден, на следващия ден или след шест месеца, няма да анулира огромния въпрос – какъв е тонът, който задава Българска социалистическа партия. Музиката на Българска социалистическа партия би трябвало да бъде музика на взаимност. Повече на социалистическата концепция, в сравнение с дребнавите заяждания “, сподели Миков.
„ За страдание, концепциите, които предлагаме, не могат да завоюват публичен запас, който да даде поддръжка, която да ти разреши да реализираш тези хрумвания в ръководството “, разяснява още Михаил Миков.
Според него настояването за Велико национално заседание е „ цялостен парадокс “. „ Не може да се извърши със наличие настоящата Конституция. Правова страна желаят и през днешния ден протестиращите. Социална страна просто в България не се случи. Концентрация на капитала, растящи неравенства. Всичко това е огромният въпрос, който стои пред левицата като цяло “, на мнение е някогашният водач на Българска социалистическа партия.
По отношение на Бойко Борисов и метода му на ръководство Миков съобщи, че той умее чисто човешки да основава благосклонности. „ Може би пък България е привикнала на подобен вид водачи. Когато човек се държи прекомерно съществено, тогава не получава схващане. " Аз съм елементарен и вие сте елементарни " е елементарна скица за реализиране на благосклонности “, разяснява Михаил Миков.
„ Смятам, че сега той схваща, че има едно привършване на доверието с тези средства и търси други пътища. Да забележим до каква степен ще е сполучливо “, добави Миков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР