В тази книга Щефани Щал – психотерапевт и бестселъров автор

...
В тази книга Щефани Щал – психотерапевт и бестселъров автор
Коментари Харесай

Опознай себе си - новата книга от Щефани Щал

В тази книга Щефани Щал – психотерапевт и бестселъров създател № 1 в Германия, показва методика за разрешаване на личностни проблеми и рецесии във взаимоотношенията. Като начало тя оказва помощ на читателите да опознаят на вътрешното си „ сенчесто дете “ – метафора, която авторката употребява да отбелязя отрицателните мисловни и поведенчески модели, образувани в детството. Дори най-сложните спорове могат да се сведат до опростени, подсъзнателни убеждения, които се демонстрират в защитни тактики. Когато осъзнаем тези тактики и успокоим сенчестото си дете, ние даваме поле за изява на нашето „ слънчево дете “. То символизира хубавите ни прекарвания, доверието към близките и насладата от живота. Слънчевото дете ни оказва помощ да развием позитивни модели на държание и да изградим здравословна самокритика и пълноценни връзки с другите хора.

Както Щефани Щал обобщава: „ Не е значимо дали сме красиви, идеални и мощни. Важно е да опознаем себе си. Ако сенчестото и слънчевото ни дете се усещат като вкъщи си, ние сме спокойни със самите себе си и толерантни и доброжелателни по отношение на другите хора. Защото домът е там, където можем да бъдем достоверни. Ако намерим своя дом в себе си, ние се свързваме както със себе си, по този начин и с близките. А това е смисълът на живота. “

Щефани Щал съумява да си извоюва място измежду създателите на книги за приложна логика на психиката с помощта на своя наличен жанр, включващ потребни препоръки, образци и съответни на практика насоки. Това прави книгите й известни освен измежду читателите, само че и измежду специалистите в региона. А съвсем всяко нейно заглавие се подрежда измежду бестселърите на немския хартиен пазар.

Щал е родена и израснала в Хамбург. Завършва логика на психиката, а през днешния ден работи като фамилен психотерапевт и създател на свободна процедура. Често е канена за преподавател по тематики като боязън от обвързване, самоусъвършенстване и самоуважение.

Още от КНИГИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР