В търсене на задължителен успех и продължаване напред Лудогорец се

...
В търсене на задължителен успех и продължаване напред Лудогорец се
Коментари Харесай

Лудогорец излиза тази вечер в търсене на задължителен успех в Любляна

 Efbet2023 Horizontal
В търсене на наложителен триумф и продължение напред " Лудогорец " се изправя против " Олимпия " (Любляна) в мач реванш от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. Двубоят е довечера от 21:00 часа българско време, а 12-кратният първенец на България може да съжалява, че след първата среща излиза при резултат 1:1. В Разград отборът на Ивайло Петев на няколко пъти удари гредата и изпусна много чисти голови положения.

" Орлите " дойдоха през вчерашния ден на словенска земя и организираха подготовка на стадион " Стожице " в Любляна. Лошата вест за българския първенец е, че отсъстващите фигури за днешния конфликт не са малко. Както стана ясно новият нападател Квадво Дуа е претърпял интервенция и въпреки и да дойде преди няколко седмици, разградчани няма да могат да разчитат на него в идващите 2 месеца. От летището във Варна не излетя и Тодор Неделев, а на вчерашната конференция пък треньорът Ивайло Петев призна, че други двама от състава, който е дошъл в Словения, също са под въпрос. Малко по-късно стана ясно, че това са Аслак декор Витри и Иван Йорданов.

Дотук в историята си " Лудогорец " има единствено една победа над словенски тимове. Успехът пристигна над " Мура " в домакинство през 2021 година Ако " орлите " отстранят " Олимпия " (Любляна), в третия кръг на шампионата ще срещнат спечелилия от двойката " Галатасарай " - " Жалгирис ", като първият мач в Литва също приключи 1:1. В случай на отпадане от първенеца на Словения българският тим ще продължи в Лига Европа.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР