В търсене на голямата любов е фолкпевицата Анелия. В опитите

...
В търсене на голямата любов е фолкпевицата Анелия. В опитите
Коментари Харесай

Анелия търси с врачка нова любов

В търсене на огромната обич е фолкпевицата Анелия. В опитите си да притегли естетика в персоналния си живот една от най-големите звезди в лекия род се обърна към гадателка, видя "България през днешния ден ". Наскоро Анелия призна, че към момента чака огромната обич. Изпълнителката, която има един бракоразвод зад тила си с предприемача Коко Динев, споделя, че интимните връзки в живота й постоянно остават някак на назад във времето. Тя не крие, че сега няма човек до себе си, и макар че се е влюбвала нееднократно, към момента не е срещнала мъжа на живота си.

Отдадена напълно на кариерата си и щерка си Ивон, певицата по този начин и не намира време за себе си. Анелия не крие, че има вяра в знаците на ориста. Още в първите дни на 2021 година изпълнителката се похвали, че има нумерологична прогноза за цялата година. Както множеството представителки на нежния пол, изпълнителката на безконечния шлагер "Погледни ме в очите " се изкушава от това да надникне в бъдещето и да види какво й е отредила ориста.

За да разбере какво й следва през новата година и по какъв начин да постъпи, с цел да притегли благополучието в живота си, Анелия се е доверила на наследницата на гръцката Ванга - Зара Атанасова, и картите Десте. Зара, която дълги години е била жена детектив номер едно в Гърция, владее изкуството на картите и редица ритуали и практики за привличане на обич, благополучие и материално благоденствие в живота. Зара бе индивидът, който оказа помощ на Андреа да се измъкне от тежката меланхолия след раздялата с Кобрата. Певицата призна, че със специфични практики е съумяла да донесе естетика и да подреди живота си.

Пред "България през днешния ден " неотдавна Зара показа, че редица фолкизпълнителки се допитват до услугите й. На множеството от тях мераците са да навредят на по-успешните си колежки, с цел да се докопат до върховете на класациите. В борбата за повече известност звездите са подготвени да стигнат до прекаленост.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР