В тъмнината бившият шеф на ДАНС и приятелят на Бившия

...
В тъмнината бившият шеф на ДАНС и приятелят на Бившия
Коментари Харесай

Бившият можеше да е труп в багажник, ако вместо в Годеч бе отишъл в Симитли

В тъмнината някогашният началник на ДАНС и приятелят на Бившия от „ Бистришките тигри “ дето се разхождали въоръжени в гората, можеха да го сбъркат с болен глиган и да го отстрелят със санитарните карабини. Голям срам и същинска пернишка покруса щеше да стане! Бивш министър председател убит от някогашен началник на ДАНС с хуманната концепция да бъдат избавени останалите свине.

Една трийсета от страната щеше да потъне в тъга. Нямаше също да научим, че „ служебните желаят да източат ОББ с необезпечени заеми “, което живият Борисов разгласи сензационно, само че заслужено в Годеч. Не загатнал обаче нищо за огромното прасе и вълка, дето лани получили стотици милиони от същата банка, което ни подсказва, че още другаруват арабийската...

Голям шанс извади нацията, тъй като без Бившия щеше да настъпи огромна досада.

Стар анекдот в нов вид: В Годеч ГЕРБ организирали заря в чест на визитата на Борисов. Гърмежи, гърмежи… Стресната баба пита съседката: „ Какво става, ма Сийке? “ „ Бойчето идва, та го посрещат “. „ Че не го ли улучиха от първия път? “ – чуди се получателката на 50 лв. от Борисов.

Поуката: Бившият, носи си фенер, че тия твойте не си поплюват, дееба.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР