В свят, в който има стотици фирми за производство, търговия

...
В свят, в който има стотици фирми за производство, търговия
Коментари Харесай

Как се реализират идеи на стартиращи иновативни компании

В свят, в който има стотици компании за произвеждане, търговия и войска от снабдители на артикули и услуги, започващите компании, които работят с добавена стойност и смели хрумвания, могат да останат незабелязани. Но това не значи, че не са тук. Макар рядко да са в привилегирована среда, те не стопират да основават нов и ексцентричен свят, с който оформят бъдещето.

Любопитството да научим върху какво работят новаторските започващи компании ни води до Sofia Startup Expo 2018 (SSE) - първото в България ревю за нововъзникващи компании и бизнесмени, което ще покаже в средата на март тази година нови и новаторски артикули, технологии и услуги. Цялата стартъп екосистема ще бъде събрана под един покрив. Логично, това е първият научно-технологичен парк в България - София Тех Парк, зала „ Джон Атанасов “.

На 13-ти и 14-ти март там ще се срещнат основателите на технологиите, иновационните мениджъри и вложителите, с цел да изградят партньорства и да поддържат основаването и внедряването на нововъведения. Върху повече от 1800 кв.м. изложбена повърхност ще бъдат събрани всички съставни елементи, нужни за започване и поддържане на започващ новаторски бизнес - стартъпите, мениджмънта на водещите корпорации, държавни организации, инкубатори, вложители, фондове за рисков капитал, банки, хрумвания на студенти и софтуерни компании от целия свят. Изложението се провежда под мотото „ Дайте крила на своите хрумвания “. Партньор е Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия.



Очакват се изложители от сферата на ИКТ, енергетиката, хранително-вкусовата индустрия, земеделието, телекомуникациите, превоза, строителството, както и опазване на здравето, обучение, екология, финансови услуги и други Ще участват вложители и фондове за рисков капитал, с цел да намерят и поддържат най-хубавите високотехнологични артикули с капацитет за пускане на сполучлив бизнес.

Sofia Startup Expo 2018 включва 2-дневна галерия, с еднодневна конферентна сесия, механически хакетон и връчване на златни медали за нововъведения. Ще бъдат показани нови технологии, съвременни услуги и артикули в разнообразни категории, с в допълнение знание за IoT - интернет на нещата (познат и като Интернет на движимостите – за връзка посредством електронни устройства посред им или с външна среда), посредством интерактивни семинари и конференции. Водени от убеждението, че положителните хрумвания заслужават ентусиазъм и поддръжка, уредниците са поканили на събитието в София също опитни бизнесмени, водачи, вложители, както и основни визионери и футуристи, с цел да дадат крила на най-хубавите хрумвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР