В своята 29-годишна история Националният конкурс Пътен полицай на годината“

...
В своята 29-годишна история Националният конкурс Пътен полицай на годината“
Коментари Харесай

Национален конкурс „Пътен полицай на годината“: Участват 33 отбора от цялата страна

В своята 29-годишна история Националният конкурс „ Пътен служител на реда на годината “ е потвърдил, че демонстрирането на подготовката на младши автоконтрольорите носи позитивния заряд и дава тласък за реализиране на по-високи резултати и успеваемост в работата .

„ За купата всяка година спорят от ден на ден сътрудници от всички регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи. Това са чиновниците, които всеки ден се срещат с болката, провокирана от пътнотранспортни катастрофи. На тях разчитаме, с цел да се движим безвредно по пътищата на страната “ , сподели шефът на Групово дело „ Национална полиция “ основен комисар Атанас Илков на церемонията по откриването на надпреварата.

Стартът на надпреварата бе даден тази заран в 10:30 часа , флагът при колите бе вдигнат от шефа на ГДНП, а при мотоциклетите – от старши комисар Емил Павлов, шеф на ОДМВР-Бургас.

В конкуренцията вземат участие 33 тима, от които четири дамски. Състезателите мерят сили в дисциплините „ Теоретична подготовка “, „ Оказване на първа долекарска помощ “, „ Майсторско ръководство на автомобил “, „ Майсторско ръководство на мотоциклет “ и „ Стрелба “.

На церемонията по откриването , която се състоя на Морската гара-Бургас, участваха заместник-председателят на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ Мария Лазарова, заместник-кметът на Община Бургас Диана Саватева, регионалният шеф на Бургас Пламен Янев, заместител генералния шеф на Българския Червен кръст доктор Надежда Тодоровска, Иля Селиктар – идеолог и уредник на първото съревнование, военачалник Румен Миланов – полицейски шеф и основен уредник на първия конкурс от Дирекция „ Национална полиция “ и други посетители и съидейници.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР