В своя позиция от Куадрант Бевъриджис АД - официалната бутилираща

...
В своя позиция от Куадрант Бевъриджис АД - официалната бутилираща
Коментари Харесай

С позиция срещу насилието "Пепси България" прекрати сътрудничеството си с Йонислав Йотов-Тото

В своя позиция от " Куадрант Бевъриджис " АД - формалната бутилираща компания на продуктите на " Пепси " за България, оповестяват, че са подхванали всички ограничения за преустановяване на съдействието с артиста и влогър Йонислав Йотов-Тото.

На 1 август стана известно, че фотоси на Тото са свалени от рекламни позиции в уеб страницата на " Пепси България ", чието рекламно лице е той. Това бе предшествено от разпространение на негово предаване от март с посетител баскетболният треньор Тити Папазов, в което Папазов споделя по какъв начин е остригал косата на приятелката си поради невярност, а Йотов реагира смеейки се. Поводът за акцента върху изявлението на Папазов е казусът от Стара Загора, в който момиче бе обезобразено с макетен нож от 26-годишен мъж.

Вечерта на 1 август Йотов се извини за неналичието на сериозна реакция и изясни, че е премахнал клиповете. Днес от " Пепси България " пишат, че декларират ясна позиция срещу насилието.
 
 Позицията на Пепси-България Позицията на Пепси-България Източник: Пепси България
" Считаме, че дейностите ни би трябвало да се правят при ценене на човешкото достолепие и физическата сигурност. " Куадрант Бевъриджис " се ангажира да поддържа общество, учредено на взаимно почитание и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или принуждение. Ние няма да предоставяме естрада на държание, което не демонстрира приемливост или предизвиква издевателството и насилието ", пишат от компанията.
 
Други сътрудници на Йотов също реагираха на държанието му. Във " Facebook " от велинградския хотел " Арте " оповестиха, че анулират запис на подкаста му там, очакван за 26 август.
 
 Отмененият запис на подкаста на Тото Отмененият запис на подкаста на Тото Източник: Хотел " Арте "
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР