В свое интервю за Jam Nation заяви, че се работи

...
В свое интервю за Jam Nation заяви, че се работи
Коментари Харесай

Никол Кидман загатна за нов сезон на „Големите малки лъжи“

В свое изявление за Jam Nation съобщи, че се работи по продължение на историята и актьорският състав има голямо предпочитание за нейното осъществяване. „ Лиан Мориарти (авторът на „ Големите дребни неистини “) работи по нова книга и нашата женска компания желае да я заснемем “, споделя Кидман, която сега прави следващата си изключителна роля в новия сериал на HBO – „ Отмяната “, в който си партнира с Хю Грант.

Но да чакаме ли завръщането на девойките от –  Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Лора Дърн, Зоуи Кравиц и Шайлийн Удли? Полудяхме по първия сезон, безусловно. И историята трябваше да спре с него, само че поради известността му и премиите „ Еми “, които завоюва, HBO реши да събере още веднъж невероятния състав за още една порция положително актьорско майсторство.

Вторият сезон обаче малко ни разочарова, може би даже много, без значение от включването в него на изумителната, и си мислехме, че „ Големите дребни неистини 3 “ въобще няма да има. Сега обаче може да се окаже, че звездната компания още веднъж ще се появи на екран и да разберем най-сетне какво ще се случи с героините след финала на втори сезон. Дали?



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР