В свое интервю Славов посочи, че връзката между Иван Гешев

...
В свое интервю Славов посочи, че връзката между Иван Гешев
Коментари Харесай

Гешев обясни защо няма комисия за Пепи Еврото и Алексей Петров, а има за Нотариуса

В свое изявление Славов уточни, че " връзката сред Иван Гешев и кръговете към Мартин Божанов и Петьо Еврото е очевидна ". " За връзката се твърдеше от самите участници - и от Петьо Еврото, и от Мартин Божанов. Една негова имитация е - " Ние си приказваме с Господ ", имайки поради основния прокурор. Самата тази връзка би трябвало да се проверява ", акцентира министърът тогава.

Твърденията на господин Славов, че очевидно имам връзка с еди-кое си лице, в случай, че такива обстоятелства няма, е елементарно доказуемо, изясни Гешев повода да заведе делото.

Той сподели още, че е завел каузи за клюка против народните представители Никола Минчев и Бойко Рашков по същата причина като ги приканва да се откажат от имунитета си, заради който за момента делата са спрени.

Иван Гешев отхвърли да познава убития Мартин Божанов. Според него Нотариуса е бил " малък лъжец " и разяснява, че комисии се основават изборно, където знаят, че няма какво да излезе.  

" Това е малък лъжец, който има връзки и почнал да се хвали с разнообразни имена и притегля някакви пари. Защо няма комисия за Пепи Еврото, за Алексей Петров, за атентата против основния прокурор. Пепи еврото е човек, който 30 година е работил в системата и познава всички, а Нотариуса не е ", сподели Гешев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР