В Световния ден на добротата, 13 ноември, тържествена церемония по

...
В Световния ден на добротата, 13 ноември, тържествена церемония по
Коментари Харесай

Награждават изключителни българи в Световния ден на добротата

В Световния ден на добротата, 13 ноември, тържествена гала по връчването на премиите Respect 2018 ще отличи българи, които потвърждават силата на човешкия дух и правят чудеса в името на положителното. Церемонията ще се състои в изложба Нирвана, утвърдила се като един от най-престижните арт центрове у нас. Галерията на предприемача и филантроп Ники Младжов е хазаин на събитието, което за пета година уважава хората, вдъхновяващи с метода си на живот и със своята отдаденост на страхотни дела.

Сред досегашните лауреати на приза са актрисата Стоянка Мутафова, най-екстремната българка – Пенка Балева, която на 80-години скочи от 192 метров мост с бънджи, параолимпиецът Михаил Христов, двукратният световен шампион по фрийрън Делян Димитров, певецът Ивайло Донков.

Тази година призовете ще бъдат връчени сред магическата реалност на картините на Владимир Пенев, които са изложени в галерия Нирвана. Сред номинираните за приза са известни имена от различни сфери, както и обикновени жени и мъже, които станаха популярни с невероятните си качества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР