В света на науката от известно време си проправя път

...
В света на науката от известно време си проправя път
Коментари Харесай

Наистина ли потомци на извънземни живеят сред хората?

В света на науката от известно време си проправя път завладяваща информация, съгласно която на Земята живеят потомци на извънземни с галактически геном. Как да разберете дали сте един от тях? Ключът към решението е Rh факторът.

Повечето земляни имат позитивен Rh фактор, само че какво да кажем за тези, които имат негативен антиген? Те съставляват едвам 15-20% от популацията на нашата планета. При такива хора липсва освен резус генът, само че и обвързваните с него протеини.

Първите представители на човечеството с негативен резус, съгласно учените, са се появили на Земята преди към 35 хиляди години. Основният въпрос, който държи доста откриватели будни, е: от кое място идва този негативен Rh фактор?

Известният американски откривател Брад Стайгър допуска, че хората с негативен резус могат да бъдат потомци на извънземни. Неговото мнение се поддържа от неналичието на безапелационни научни доказателства за земния генезис на негативния резус.

Всъщност има теории, които допускат, че в антични времена извънземни са посещавали Земята и са опитали върху генетичния материал на първобитните хора, правейки ги по-интелигентни. За тези цели извънземните може да са употребявали тяхната кръв, което е довело до появяването на хора с негативен Rh фактор.

Днес можем единствено да гадаем за произхода на този тайнствен ген. Но кой знае, може би един ден науката ще откри отговора на този въпрос и най-сетне ще разберем кои сме и от кое място идваме.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР