В света е имало, има и ще има хора, на

...
В света е имало, има и ще има хора, на
Коментари Харесай

Познава всичко с плашеща точност! Древен германски монах предрече кога ще настъпи Апокалипсисът

В света е имало, има и ще има хора, на които сякаш са им дадени от Бога благоприятни условия, които другите нямат. Примери за хора, познали събития с плашеща акуратност са Ванга и Нострадамус, които са всепризнати гадатели за времето си. Днес ще ви представим предсказанието на немския духовник Магнус. Той е живял през 12 век и има редица предсказания, които са се сбъднали с плашеща акуратност: предсказал е откриването на Америка, издигането на Съединени американски щати до международна мощ, а също по този начин е предсказал и изгубването на една от водещите религии – исляма.

Монах Магнус е написал труд, в който е описал всичките си предсказания. Той даже предсказва възхода на Германия, по времето на Адолф Хитлер и упоритостта му да завладее света. Способностите му са неоспорими, откакто съумява да „ види “ какво ще се случи цели 700 години след гибелта му. Предсказанията му обаче засягат и нашето бъдеще. Монахът счита, че през 2080 година ще настъпи краят на исляма.

Той счита, че по това време в света ще има единствено 3 свръхдържави.

В друго свое предсказване, той разкрива по кое време ще пристигна Апокалипсисът. Това ще се случи през 2280 година, когато „ ангелите ще слязат от небето “. Направена е прилика с библейските трудове. Магнус счита, че един от знаците на Съединени американски щати, градът Ню Йорк ще изчезне през 2100 година. Тази вероятност е подкрепена и от проучванията на учените, които считат, че Ню Йорк ще стане жертва на световното стопляне.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР