В стремежа си да се предпазим от коронавируса, следвайки препоръките

...
В стремежа си да се предпазим от коронавируса, следвайки препоръките
Коментари Харесай

Код здраве: Съветите на нутрициониста – как да влезем обратно във форма

В устрема си да се предпазим от ковид, следвайки рекомендациите и възбраните на управляващите, прекарахме над два месеца затворени у дома. Това обаче докара до редица промени както във връзка с питателните ни привички, по този начин и, неизбежно, на фигурата ни.

Според скорошно изследване през този интервал от време един човек се е „ сдобил “ с почти 2.5 кг. Затова в днешния 55 епизод на „ Код здраве “ Радина Василева беседва с нутрициониста Весела Ламбер, която дава скъпи препоръки по какъв начин можем по здравословен път да се върнем назад към предходната си форма – както чрез храната, по този начин и посредством йога и други практики, с които от вътрешната страна на открито да реализираме естетика.

Вижте скъпите препоръки на Веси във видеото горе.

Кой е днешният ни посетител в резюме:


Весела Ламбер е ученик на Виенския институт за холистично здраве "Vitalakademie ", член на Европейската асоциация по клинична нутрициология (ESPEN) и на Сдружението на нутриционистите в България. Освен със здравословно хранене, Весела употребява методите на йога, звукова терапия и медитация. Повече за нея може да намерите на www.veselalambert.com.

Ако тази тематика ви е била забавна, само че и потребна – абонирайте се за „ Код здраве “ в
iTunes
Spotify
Гугъл Podcasts
Soundcloud
Overcast
Castbox
Pocket Casts
Както и през RSS

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР