В странна ситуация ще се окаже БСП след тези 6-7

...
В странна ситуация ще се окаже БСП след тези 6-7
Коментари Харесай

Нямаше да има нужда да се договаряме с Газпром, ако Нинова навреме беше напуснала правителството: Кънчо Стойчев

" В странна обстановка ще се окаже Българска социалистическа партия след тези 6-7 месеца в ръководството и ще би трябвало да води много сериозна борба, тъй като това, което се случи, разочарова социалистите в България. Две неща се случиха – от една страна, по въпроса за оръжието.

Да, няма неприятно да произвеждаме оръжие, няма неприятно да го изнасяме, за стопанската система това е значимо, работни места, заплати и така нататък, само че това не може да се прави от водача на социалистите ", съобщи пред Фокус социологът Кънчо Стойчев.

По думите на Стойчев всяко дете знае, че българското оръжие отива в Украйна. " Сега не споделям, че не би трябвало да изнася оръжие – да, би трябвало да се изнася, само че не може социалистическият водач с този електорат той да го прави. Къде беше казусът, като не е съгласна Корнелия Нинова, просто да каже " Ами няма да съм министър на стопанската система, ще съм министър на образованието " или на каквото и да е там, щом толкоз й е значимо да бъде министър. Но тук амнистия няма да има от страна на електората. " – акцентира социологът.

Другата тематика, която ще се отрази отрицателно върху резултата на социалистите е въпроса с газа. " Нямаше да има потребност да се договаряме с " Газпром " още веднъж, в случай че тя (Корнелия Нинова, бел. ред.) в точния момент беше станала и станала и споделила " Не! Ние напущаме държавното управление, в случай че вие прекратите контракта с " Газпром ", който между другото е и на ниска цена контракт, тъй като остарелият контракт е много евтина цената.

Тя не го направи и в този момент внезапно пищи от заран до вечер по всички медии по какъв начин трябвало с " Газпром ". Ами за какво не излезе от държавното управление, за какво не спря това нещо?! Тя е вицепремиер, можеше да го направи. Това всичко ще рефлектира върху електората на Българска социалистическа партия, то към този момент рефлектира. " – безапелационен беше Кънчо Стойчев. Според социологът няма опълчване сред президента Радев и Позитано 20.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР