В стават нормални неща, макар те изглеждат ненормално за обществеността,

...
В стават нормални неща, макар те изглеждат ненормално за обществеността,
Коментари Харесай

Фикрет Сепетчи: В ДПС предстои процес на българизация

" В стават естествени неща, въпреки те наподобяват ненормално за обществеността ", изясни пред БНР Фикрет Сепетчи, някогашен народен представител от и някогашен регионален координатор на партията. 

" Оставката на Карадайъ не  е вест от позиция на традицията. В в никакъв случай не са се избирали ръководители ".

Движението дефинитивно се разделя с така наречен турско-мюсюлманска визия на политическо държание, счита той.

" В следва развой на българизация ", каза Сепетчи.

Преди Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, от тази партия би трябвало да си тръгнат олигарсите Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се и Джевдет Чакъров  Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, съобщи Сепетчи.

" в действителност е бизнес корпорация в действителното си деяние ", сподели той и добави, че Движението бърза със промяната на Карадайъ, тъй като локалните избори дефинитивно демонстрираха на управлението, че медийно и обществено това е една картонена конструкция, която към този момент не комуникира по натурален метод със своите гласоподаватели, уточни още някогашният партиен функционер. 

" е притежател на ноу-хау за печелене на избори. Погазва се правилото да не се купуват гласове ", разясни той.

Нито една концепция да се замести няма шансове да успее, изясни още Сепетчи.

" Мечтата ми е един ден с цел да гласоподават един милион гласоподаватели, а ръководителят да се споделя Иван, а не Доган. Мисля, че е в навечерието на тази промяна ", заяви Фикрет Сепетчи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР