в сряда вечер, като ирландецът е специално у нас, за

...
в сряда вечер, като ирландецът е специално у нас, за
Коментари Харесай

Конър Макгрегър у нас: Очаквам голямо шоу на MAX Fight! Искам да науча всичко за България

в сряда вечер, като ирландецът е особено у нас, с цел да участва на бойната галавечер MAX FIGHT 56, която ще се организира през днешния ден в столичната " Арена София ".

" Очаквам огромно шоу на MAX Fight! Елате в залата ", бяха първите думи на Макгрегър пред репортерите на летище " София ".

Бившият притежател на поясите в лека и полулека категория на UFC разкри още, че познава някогашния състезател на Манчестър Юнайтед.

" Футболиста Бербатов ли? О, да, познавам го. Може би ще се забележим на шоуто вечерта. Вълнувам се, че ще виждам онлайн борбите на MAX Fight. Тук в България хората обичат да се състезават и да гледат ММА. Знам, че София има история в бойните спортове и бойните изкуства - градът домакинстваше на аматьорски шампионат по ММА и мои съотборници се състезаваха тук. Вълнувам се доста ", разяснява Конър Макгрегър.

Роденият в Дъблин играч разкри още какво знае за България, разкривайки, че желае да научи всичко за нашата страна по време на престоя си в София.

" Знам кой е Кубрат Пулев, само че аз съм ММА войник. Може да се боксирам още веднъж, само че аз обичам кикове, да употребявам граплинг. Не проследявам толкоз бокса, въпреки че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, само че аз съм ММА войник ", съобщи Конър Макгрегър.

" Не познавам Багата, само че желая да науча всичко за България. Когато си потеглям, може да ме питате още веднъж неща за страната и сигурно ще ви кажа доста повече ", добави той.

Накрая именитият ирландец показа пред родните кореспонденти, че възнамерява завръщане в осмоъгълника на UFC следващата година и не изключи още веднъж да се бие за купа.

" Толкова доста съм постигнал в кариерата си, тъй че за какво да не прибавя още един пояс. Надявам се идната ми борба да бъде допустимо най-скоро. Нещата се развиват добре, назад съм в антидопинговата стратегия и съм подготвен да се удрям скоро. Със сигурност ще нападам купата ", приключи Конър Макгрегър.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР