В сряда ще излезе доклад на временната комисия за проверка

...
В сряда ще излезе доклад на временната комисия за проверка
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Корупция е да спреш руски газ и да купуваш такъв от посредник

В сряда ще излезе отчет на краткотрайната комисия за инспекция на събитията, довели до прекъсване на природния газ от " Газпром ". В него ще се видят данни за корупция. Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVANEWS депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

" Корупционните схеми ще ни се видят като бял ден. Едностранното прекъсване на съветския газ не е единствено от съветската страна. Направени са избрани дейности, в които има сериозна виновност Министерството на енергетиката, Министерският съвет, " Булгаргаз ", добави той. По думите му няма по какъв начин да не е корупция това да спреш съветския газ, с цел да купуваш подобен от медиатор, който предходните ръководещи са отстранили.

Той подчертава на последната държавна делегация в Азербайджан. " Съставът ѝ е Лена Бориславова, Весела Чернева, министърът на енергетиката и Кирил Петков. Ако това са хората, които могат да договарят доставки на газ, тогава не са нужни " Булгаргаз " и специалистите ", е мнението на Аталай.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР