В сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване

...
В сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване
Коментари Харесай

Сряда вещае неочаквано събитие и пари за някои зодии

В сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието приемане е било възпрепятствано до момента заради разнообразни аргументи. Това ще бъде удобен ден за разрешаване на отсрочени или забавени заради разнообразни аргументи финансови проблеми. Сряда вещае ненадейно събитие или вест обвързвана с мъж. Това ще бъде един удобен ден да извършите една покупка за дома си, която да ви донесе комфорт и въодушевление. В персоналния си живот и в любовта избягвайте хитрости, манипулиране възприятията или желанията на колегата ви и други сходни дейности. 

Овен

Това е ден за фантазии измежду природата. Независимо, че е работен ден намерете време за разходка измежду зеленина. Ще ви хрумнат скъпи хрумвания.  

Телец

През този ден избягвайте разногласията с по-възрастни родственици. Няма да се разберете. В работата също ще имате различия с значима персона. Изобщо денят ще ви сервира недоумение отстрана на висшестоящи.

Близнаци

Това е ден, в който да деянията повече храброст. Късметът ще е на ваша страна и ще се справите с всичко, което се изпречи на пътя си. Най-голямото ви оръжие ще е интуицията ви.

Рак 

През този ден насочете напъните си към покоряването на служебни върхове. Пред вас ще има доста благоприятни условия за реализация и развиване. Освен това ви се дава опция за постигането на по-добър стандарт в фамилията ви.

Лъв

Тази сряда е ден за печелене на пари. Ако сте възнамерявали търговски покупко-продажби, може да действате самоуверено. Моментът е подобаващ и за изследването на нови благоприятни условия за източник на приходи.

Дева 

Днес никой няма да може да ви устои, тъй че пристъпете към решаването на фамилни каузи. Важното е да бъдете доброжелателни и да не допускате намесата на трети лица.

Везни 

През този ден е доста значимо да сте оптимално почтени с колегата си. Сега е моментът да изкажете всичките си искания и да настоявате за осъществяването им. 

Скорпион 

Днес ще преливате от ентусиазъм. Не пестете сили и време. Сега ще имате опция да свършите работа за две седмици напред.

Стрелец

Това е ден за приятни изненади. Не се подавайте на предразсъдъци  и остарели обиди. Те единствено ви пречат по пътя напред и нагоре.

Козирог

Днес може да усетите известно безпокойствие. Не бързайте да реализирате проекти, в случай че не се чувствате задоволително уверени.

Водолей

Това е ден, в който ще откриете нова пристрастеност. Не се колебайте да разчистите времето и живота си, с цел да ѝ извършите полагащото ѝ се място. 

Риби

Днес наблегнете на физическата интензивност. Дори една дълга разходка ще ви даде нужния тонус. Не спирайте да търсите новото, от което имате потребност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР