В сряда безизразният г-н Дейбъл седеше напълно неподвижен на масата

...
В сряда безизразният г-н Дейбъл седеше напълно неподвижен на масата
Коментари Харесай

Процесът на Чад Дейбъл за убийствата на децата на Лори Валоу ще бъде предаван на живо

В сряда безизразният господин Дейбъл седеше изцяло имобилен на масата на отбраната с юриста си Джон Приор, който подаде молбата предходната година с искане за камери в правосъдната зала.

„ Камерите поддържат всички почтени “, сподели господин Приор в съда в сряда. „ Това поддържа системата почтена. Това прави очевидците почтени. Това прави всички почтени. “

Г-н Дейбъл е изправен пред обвинявания в ликвидиране за гибелта на децата на Лори Валоу, Тайли Райън и Джей Джей Валоу, и някогашната му брачна половинка Тами Дейбъл. Окръг Фремонт и предложение за унищожаване на смъртното наказване от масата.

Съдия Бойс преди този момент отхвърли настояването за камери в правосъдната зала, когато делата на господин Дейбъл и Валоу бяха обединени. По-късно делата бяха прекъснати и съдията насрочи чуване за сряда, с цел да преразгледа въпроса.

Той сподели, че господин Приор посочи безапелационен мотив за камерите – отбелязвайки, че съществуването на камери ще разреши на членовете на фамилията да гледат отвън обекта.

„ Основната причина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР