В Срещу течението с Евгений Генчев – на Великден –

...
В Срещу течението с Евгений Генчев – на Великден –
Коментари Харесай

Куркински: Няма хора, които не вярват в Господ, някои просто се боят да пристъпят

В " Срещу течението " с Евгений Генчев – на Великден – Мариус Куркински за това в какъв брой засукано време живеем, има ли място да сме смешни, с изключение на по балкански диви. Тази година се навършват 30 години от първия му моноспектакъл.

 

" Няма хора, които не имат вяра в Господ. Всички имат вяра, тъй като са сътворени, някои просто се боят да пристъпят. Прошката е най-големият урок ", споделя той.

 

" Когато сцената ме одобри и потегли всичко, суеверията изчезнаха. Правя механически извършения за тренинг и текст и насочвам молитва преди започване на всяка работа. Започнах през 1993 година - тогава изиграх " Дон Жуан " по Молиер. Мисля да чествам тази годишнина. Тя е заслуга и на публиката. Ще отдам благодарността си посредством нов моноспектакъл ", разкри Куркински.

 

По думите му информативен поток, наподобяващ злокобен екот, залива хората. " Никога не бих желал да занимавам хората със подмолни територии, театърът е чиста територия, незасегната от политиката. Тя постоянно е била засукана, постоянно ще бъде неистинска и подмолна. Комунистическият прелом беше лукаво обмислен и брилянтно изпълнен, предаващ се през потомство. Директивите му се извършват и до ден-днешен. Гласувам съвсем постоянно, на последните избори го направих. Надявам се да не е всичко погубено и нашите гласове никой да не ги брои, само че имам и такива подозрения ", декларира той. 

 

Според него компромисът не е нещо положително, той е част от светското. " Българите сме малко приятелство, не може да имаме такова огромно разделяне. Има по-важни неща от хляба ", счита артистът. 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР