В среднощното си обръщение президентът на УкрайнаВолодимир Зеленски заяви, че

...
В среднощното си обръщение президентът на УкрайнаВолодимир Зеленски заяви, че
Коментари Харесай

Зеленски: Руските сили напредват в Луганск

В среднощното си послание президентът на УкрайнаВолодимир Зеленски съобщи, че обстановката в източната част на Луганск се утежнява.

По думите му, съветската войска продължава своето нахлуване и е съумяла да отблъсне огромна част от украинските сили, които до този миг са владеели основни позиции.

Москва е превзела още няколко села в региона на Лисичанск и Северодонецк. Съобщава се за продължаващ масиран обстрел от страна на съветските елементи.

На този декор - от Организация на обединените нации предизвестяват, че от ден на ден са тревожните данни за протичащото се в Украйна, които биха могли да сочат, че там се прави геноцид.

Отправят се съществени обвинявания, в това число такива, че има данни за хипотетично осъществяване на военни закононарушения и геноцид. Дали това е по този начин, може да бъде потвърдено само от способените органи. Моята работа не прави следствия на съответни случаи - в предишното или сегашното. Нуждаем се от в детайли следствие, с цел да можем да заявим с решителност, че са осъществени геноцид, закононарушения против човечеството и военни закононарушения, сподели Алис Ндериту, консултант на Организация на обединените нации по въпросите за предварителна защита на геноцида.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР