В средата на месец май София ще се превърне в

...
В средата на месец май София ще се превърне в
Коментари Харесай

Изложения Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика ще се проведат от 18 до 20 май

В средата на месец май София ще се трансформира в пресечна точка за експертите и фирмите от медицинския, денталния и дерматологичния браншове. Защото Интер Експо Център ще отвори порти, от 18 до 20 май, за 56-ото издание на интернационалните изложби БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА.

През последните години трите паралелни форума се утвърдиха като образеца, задаващ нормите в изложбената промишленост. Въпреки световните провокации през последните две години, с общите старания на уредниците, участниците, сътрудниците, експертите и медиите, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се организираха сполучливо и през 2020г. и през 2021г.

„ Това бе първият изложбен формат, провел се на закрито “, припомнят уредниците. С него те зададоха формулата на триумфа в изложбения отрасъл – прецизно съблюдаване на разпоредбите, съчетано с адаптивно развиване на новите хрумвания. Резултатите не закъсняха. Включиха се изложители от България, Румъния, Китай, Италия, Тайван, Турция с редица нововъведения в сферите на рентгеновите системи и скенери, денталните юнити и импланти, дезинфекцията и филтриране на въздуха, дерматологията и козматологията, 3D-принтерите за коронки, модерните софтуери и други

2022г. – година на поетапно развиване

Изминалите 55 издания трансформират БУЛМЕДИКА в одобрения професионален формат, събиращ годишно производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на здравно съоръжение, обзавеждане, инсталация, принадлежности, материали и консумативи. Възможността за контакт онлайн с представители на бранша от България и чужбина дават опция на всеки, присъстващ на бизнес ревюто да „ свери часовника си “, да открие водещите технологии, основно know-how, да развие бизнеса си и несъмнено – да развие професионалните си умения. ДЕРМА & EСТЕТИКА се зароди като тема в границите на БУЛМЕДИКА през 2019г. „ ДЕРМА & EСТЕТИКА се трансформира във значим формат за експертите в сферите на дерматологията и естетичната медицина “, разясняват уредниците от Интер Експо Център.

Паралелно, от 18 до 20 май, ревю БУЛДЕНТАЛ ще се трансформира в пресечна точка за денталния бранш. В залите на Интер Експо Център още веднъж се чакат експерти, производители, вносители и дистрибутори на дентално и зъботехническо съоръжение, техника, принадлежности, консумативи, обзавеждане за дентални клиники и кабинети и доста други.

Сред най-ценните качества, които изложителите и посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА постоянно регистрират е професионалната съпътстваща година. През 2021г. Национално съдружие „ Диабет, предиабет и метаболитен синдром “ ни срещна с методите за намаляване при хора с инсулинова устойчивост, а Националната пациентстка организация извършваше безвъзмездни проучвания за захарен диабет и равнището на О2 в кръвта. Паралелно, с многочислени тематики се включиха експертите от Медицински лицей „ Й. Филаретова “. Многобройни бяха и продуктовите презентации, които дадоха скъпа информация за модерните естетични решения за лице и тяло, актуамлните способи за лекуване и грешките в предварителната защита на пародонталните болести и доста други. Информационна и скринингова акция за болести на щитовидната жлеза организира Сдружение на засегнатите от болести на щитовидната жлеза. Организирани бяха и ехографски прегледи и съвещания със експерт ендокринолог.

„ Очакваме през тази година са поетапен и уравновесен растеж “, разясняват уредниците. Нагласите са подбудени от публичното въодушевление към завръщане в икономическата конюнктура преди пандемията и от голямата потребност от професионален контакт онлайн, за който свидетелстват представителите на медицинския, денталния и дерматологичния браншове.

До началото на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА остава тъкмо един месец. Участниците са във заключителен стадий на подготовка, а посетителите от България и чужбина могат да се възползват от онлайн регистрацията на www.bulmedica.bg , която дава опция за еднократен свободен вход.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР