В сребриста мини рокля, велурени черни ботуши до над коленете

...
В сребриста мини рокля, велурени черни ботуши до над коленете
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Радвам се, че дадох пример и на други жертви на насилие!


В сребриста мини рокля, велурени черни ботуши до над коленете и снежнобял лоден блесна на откриването на столична галерия против насилието актрисата Диана Димитрова.

Преди артсоарето, " раздвоено " сред редакцията на известно БГ издание и нова изложба за модерно изкуство, театралката-художничка даде показания в Министерство на вътрешните работи за побоя, нанесен й преди няколко години от неин сътрудник.

" Радвам се, че дадох образец и на други дами, жертви на принуждение, да не се опасяват да го разкрият обществено ", каза бившата муза на писателя Калин Терзийски, написа България през днешния ден.

Картината на Диана Димитрова " Стоп на войната ", която се трансформира в гвоздея на вернисажа, удари рекордна цена за платно на актуален БГ художник - 2500 лв.. Освен тази картина, с която актрисата изрази още през март своя митинг против войната в Украйна, тя е изложила още две свои произведения в новата изложба.

" След пандемията се постанова да живеем и във време на война. Знам, че хората имат потребност от изкуство. Вярвам, че имат. Изкуството е свещена форма на допир с божествената парченце, която е във всяко едно човешко създание ", написа малко преди откриването на артакцията против насилието в социалката си звездата от " Откраднат живот ".

На изложбата изгряха и други настоящи звезди на родната артсцена, колекционери на изкуство, видни столични галеристи отпред с Игор Марковски и предприемачи, почитатели на живописта. С ракия от " казана на дядо " прикани да вдигнат тост гостите на изложбата писателят и народен представител от ГЕРБ Любен Дилов-син.

Освен с домашна скоросмъртница ВИП ценителите на изкуството се облажиха и с домашна баница с мляко и изискани сладкиши, излезли като че ли от кухнята на най-известните мастършефове у нас.

Последен дойде във очевидно коледно въодушевление предприемачът Петър Манджуков, който се чукна с чаша марково бяло вино с Диана Димитрова, макар че тя съвсем не докосна чашата, както и кулинарните изкушения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР