В социалното мрежа гърми страшен скандал с извозването на врачани

...
В социалното мрежа гърми страшен скандал с извозването на врачани
Коментари Харесай

Фейсбук гърми: „Тролейбусен транспорт“ се провали с извозването на врачани до Околчица /снимки/

В общественото мрежа гърми заплашителен скандал с извозването на врачани до връх Околчица. По традиция през днешния ден от автогарата хората, които желаят да станат очевидци на тържествата по случай гибелта на Христо Ботев, трябваше да създадат това с рейсове, обезпечени от общинското сдружение „ Тролейбусен превоз “.
На процедура обаче сутринта там е царяла цялостна безредица и затова стотици врачани са били принудени да чакат с часове, с цел да стигнат до върха. Въпреки че тази традиция съществува от десетилетия, шефът на сдружението Николай Вълков се провалил за следващ път в ръководството на процесите в него.
Пред локален уебсайт със затихващи функционалности той се оправдал, че виновност за създалата се спешна обстановка имали хубавото време и фактът, че 2 юни е почивен ден. Любопитното е по кое време този бастун от „ Тролейбусен превоз “ е схванал, че празничният ден е в събота и че времето ще бъде слънчево и топло? Ако това е станало една през днешния ден, по-добре да си взима чукалата и да си отпътува откъдето е пристигнал.
Днешният неуспех в организацията на извозването на хората до Околчица е част от дълъг развой на унищожаването на общинската компания, с помощта на некадърното й ръководство. Обществото във Враца с съображение са пита какво още би трябвало да стане, с цел да бъде изпъден докарания от София популярен управител Николай Вълков? На ход са общинските съветници …
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР