В социалните мрежи се появиха сигнали за нападения над случайни

...
В социалните мрежи се появиха сигнали за нападения над случайни
Коментари Харесай

„Ще ме запомниш коя съм”: С шило и камъни непозната жена напада хора в "Редута” и "Гео Милев"

В обществените мрежи се появиха сигнали за набези над инцидентни хора от жена в столицата. В някои от изявленията се твърди, че дамата е нападала с шило и камъни. След като фотографията ѝ беше оповестена, още хора я разпознаха и написаха, че е нападала неведнъж в столичните квартали „ Редута ” и „ Гео Милев ”, заяви Нова тв.

Преди към 2 месеца дъщерята на Красимира е нападната от същата жена, чиято фотография вижда в обява във Фейсбук. След като се разминали по тротоара, непознатата агресирала вербално против по-голямото дете на Красимира. По думите ѝ нападателката не изглеждала ментално здрава, оповестява Нова телевизия.

„ Първият път, когато я видях, беше пред магазина, в който работя. Мина, стартира с обидни прилагателни. Един от постоянните клиенти ѝ направи забележка, тя се върна и продължи отново. Следващият път беше в този момент в понеделник. Влезе в магазина, стартира да ме наскърбява, изплю се на земята с думите „ Ще ме запомниш коя съм ”, описа Илиана Илиева. Допълва, че видяла обявата в обществената мрежа и под нея имало мнения на доста пострадали дами.

По думите на всички пострадали единствено намесата на мъже е била причина да не се стигне до физическа експанзия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР