В социалните мрежи се появиха съобщения, че е унищожена военно-морската

...
В социалните мрежи се появиха съобщения, че е унищожена военно-морската
Коментари Харесай

Унищожена е военно-морската база на САЩ в Очаков?

В обществените мрежи се появиха известия, че е унищожена военно-морската база в Очаков край Одеса, за която президентът на Русия Владимир Путин загатна в обръщението си към нацията от 21 февруари, предават съветски медии.

Тогава Путин съобщи, че построеният от американците Военноморски действен център в Очаков им дава опция да обезрпечават дейностите на корабите на НАТО, в това число потреблението от тях на високопрецизно оръжие против съветския Черноморски флот и съветската инфраструктура по цялото Черноморие

В " Телеграм " се тиражира видеозапис, на който се виждат следствията от въздушен удар по военноморската база, ситуирана в Николаевска област.

На фрагментите, снимани откъм морето, се вижда по какъв начин базата гори след ударите.

По-рано от пресслужбата на съветското Министерство на защитата оповестиха, че военната конструкция на авиационните бази ва украинската войска е извадена от строя. Уточнено беше, че въоръжените сили на РФ не нанасят никакви ракетни, артилерийски или авиационни удари по градовете в Украйна.

Целите на обстрела с високоточни средства за поразяване са само военната инфраструктура, военните летища, авиацията на Въоружените сили на Украйна и обекти на противовъздушната отрбана.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР