В социалните мрежи можем да попаднем на какво ли не.

...
В социалните мрежи можем да попаднем на какво ли не.
Коментари Харесай

Кой направи български звезди на две стотинки

В обществените мрежи можем да попаднем на какво ли не. Ровейки се из Instagram, вниманието ни притегли един нов профил с едвам 22 изявления, които обаче ни дават забавна тематика за размисъл - от къде черпят ентусиазъм родните реализатори.

Неведнъж сме намирали основни прилики сред клиповете на български и непознати звезди. И това като че ли към този момент не ни изненадва, тъй като шоубизнесът толкоз се разрасна, че към този момент е същински мъчно да изпъкнеш с автентичност и да създадеш нещо, за което никой различен преди теб не се е сетил.

В множеството случай сходни " заимствания " имаме в поп-фолк средите, където и ритмите, и визиите са надалеч от истински. Но и родните звезди от поп сектора също можем да уличим в прекопирване на свои непознати сътрудници. Именно това е и задачата на страницата " 2 стотинки ".

Във видеото към песента на Свилен Ноев и Михаела Филева " Хронометър " откриваме същата концепция, както в това на Brodinski feat. SD - Can " t Help Myself - мъж, гол до кръста, сниман в тил, който върви необут по средата на осветлен тунел.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 4, 2019 в 8:18 PST

В клипа на " Антилопа " на Тита , която събра над 24 милиона гледания, в една от сцените виждаме бяло, пухкаво зайче, което певицата гали, до момента в който то лежи сред краката й. Просто съвпадане или не, само че в клипа на рускинята NIKITA " Искусаю ", който излиза шест години по-рано, виждаме освен същото зайче, само че и още много сходства.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Фев 27, 2019 в 12:49 PST

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 5, 2019 в 12:55 PST

Клипът на Графа към " Вълк единак " и размириците в него съмнително припомнят на някои подиуми от този на Jay Z & Kanye West - No church in the wild. Песента е малко по-различна от нормалните балади на Ампов и очевидно му е трябвало малко ентусиазъм, с цел да осъществя плана.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Фев 27, 2019 в 7:40 PST

В последното видео на Аlex & Vladi x Young bb young " Мафиот " има сцена с много оръжия, ориентирани към една от певиците. Точно същото е претърпяла и испанската изпълнителка Rosalia по време на фотосите на клипа към Piensu en tu mira. Ех, тези неприятни девойки, доста ги влече...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 2, 2019 в 8:11 PST

В " Над закона " Гери-Никол яхна голямо оръдие , с цел да покаже, че никой не може да й слага граници. Изпълнителката нееднократно си е признавала, че Риана е един от нейните идоли, тъй че не сe изненадваме изключително на приликите сред това нейно видео и " Hard " на Rihanna и Jeezy.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 3, 2019 в 2:03 PST

Миро също попада в профила на " 2 стотинки " с клипа към " Лошо скроен ". Една от сцените в него някак ни кара веднагa да се сетим за Kendrik Lamar у Humble. Е, най-малко знае от кого да взима хрумвания - песента и клипът на рапъра обраха съвсем всички вероятни награди.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 4, 2019 в 1:48 PST

Суперпалавият Papi Hans , който пее с провряна сред няколко добре завършени дамски дупета глава е картинка, която няма по какъв начин да не се запечата в съзнанието ни, в случай че сме гледали най-малко един път клипа към второто му парче. Е, хвърляме един взор и на Tommy Cash - Winaloto, където обстановката е същата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 11, 2019 в 9:43 PDT

" Красотата " на Белослава се оказва едно от най-явните обири на хрумвания. В този случай, техен първоизточник е видео с истински фотоси на фотографа Ren Hang. А нашата изпълнителка добре ги е побългарила, признаваме.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 13, 2019 в 8:37 PDT

И момчето, което популяризира страната ни с истинска ария на Евровизия, Кристиан Костов, през днешния ден попада в една не изключително положителна класификация. Но и той към този момент го прави по този начин, както другите. В клипа към Beautiful Mess откриваме не едно и две сходства с този на Woodkid към парчето Iron.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 15, 2019 в 4:56 PDT

Михаела Филева сме сигурни, че може цяла нощ да ни танцува предизвикателно, както в клипа на последната си ария, само че дтса преди нея и Риана го направи на сходен фон.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2 стотинки (@2.stotinki) на Мар 18, 2019 в 9:12 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР