В социалната мрежа Weibo – китайският аналог на Twitter, се

...
В социалната мрежа Weibo – китайският аналог на Twitter, се
Коментари Харесай

Цената на Xiaomi Mi Note 5 може приятно да изненада потребителите

В обществената мрежа Weibo – китайският аналог на Twitter, се появи фотография, показваща техническите характерности и цената на смарт телефона Xiaomi Mi Note 5.
А по едно и също време с това, в уеб страницата на Евразийската икономическа комисия също се пови смарт телефон с име Xiaomi Mi Note 5 . Това към този момент може да бъде счетено за доказателство, че телефонът напълно скоро ще бъде публично обявен.

Според тази информация, Xiaomi Mi Note 5 е оборудван с 5,99-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела и съответствие на страните 18:9. Телефонът се базира на 8-ядрената SoC Qualcomm Snapdragon 835 с тактова периодичност 2,45 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 540. Базовата настройка разполага с 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.



Една от основните особености на този смарт телефон ще бъде пълноценната 4-осова оптична стабилизация на изображението. А това значи, че най-малко главната камера ще бъде двойна.

В обявата се вижда и цената на Xiaomi Mi Note 5. Тя е в размер на 2299 китайски юана или почти $359. Това е цената на базовата настройка (6/64 GB памети), която вероятно прелестно ще изненада доста консуматори, тъй като за тези пари ще получат съвсем флагмански смарт телефон с операционната система Android 8.1 Oreo.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР