В смартфона Galaxy S9, компанията Samsung е вложила всичките си

...
В смартфона Galaxy S9, компанията Samsung е вложила всичките си
Коментари Харесай

Samsung предприе невероятна стъпка в името на подобрението на смартфона Galaxy Note 9

В смарт телефона Galaxy S9, компанията Samsung е вложила всичките си най-нови технологии и сили. Това обаче се оказа незадоволително, защото телефона, съгласно формалните данни, се е провалил в продажбите. Сега производителя съществено се притеснява, че апаратът в лицето на Galaxy Note 9 също ще се провали в продажбите.
За да избегне това, компанията е решила да предприеме невероятна стъпка. Тя е ориентирана към забележителното възстановяване на телефона.



Според инсайдера Ice Universe, който има своите източници в Samsung, компанията-производител е решила да промени дизайна на смарт телефона Galaxy Note 9. Това е подбудено от употребяваната в него по-капацитивна акумулаторна батерия. Съобщава се, че апаратът ще получи батерия с потенциал 4000 mah. Това се оказа с 20% повече от този в модела Galaxy Note 8.

За да не се усилва дебелината на корпуса, производителя е решил да промени вътрешната конструкция на телефона, което се е отразило върху външния тип. Това се дължи на техническите ограничавания. За увеличение на потенциала на батерията, Samsung е съумяла да разшири заеманата от нея повърхност.



Първоначално инженерите са желали да създадат двойната камера в телефона Galaxy Note 9 сходна на тази в Galaxy S9. Тоест тя да е с отвесно разположение, само че се оказало, че е невероятно.

Под това мястото, където се намира камерата, не би трябвало да стои батерията. Ето за какво, Galaxy Note 9 няма да успее да предложи нов външен тип спрямо миналогодишния модел. Единственото нещо, което се трансформира – местоположението на скенера за пръстови отпечатъци.

Той ще се реалокира в страничната част на камерата под нея, с цел да е по-удобен за приложимост. С това обаче нововъведенията няма да свършат. В тандем с по-енергийно ефикасния процесор и екран, купувачите на бъдещото устройство могат да разчитат и на нарастване на самостоятелната работа с цели 25%, т.е. с 1/4.



Очаква се, че формалното показване на смарт телефона Samsung Galaxy Note 9 ще се организира още през първата половина на август, а закупуването на телефона може да стане налично през втората половина на този месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР