В следващ мандат на ГЕРБ ще бъде продължена и надградена

...
В следващ мандат на ГЕРБ ще бъде продължена и надградена
Коментари Харесай

Александър Ненков: В следващ мандат на ГЕРБ ще бъде продължена и надградена успешната програма за саниране на жилищни сгради

В идващ мандат на ГЕРБ ще бъде продължена и надградена сполучливата стратегия за саниране на жилищни здания. Това съобщи претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС в 23 МИР София Александър Ненков.
 
" Това е най-пряката мярка за енергийни спестявания за жителите. С включване на еднофамилни здания измежду бенефициентите и слагане на фокус върху възобновимите източници на сила, новата стратегия ще усъвършенства качеството на живот и ще понижи сметките на хиляди фамилии ", разяснява той и добави, че най-евтината сила е спестената сила.
 
Всички ще плащаме и ще замърсяваме природата по-малко, в случай че създадем верните вложения в здания, бизнес процеси и инфраструктура. Целта ни е не по-малко ползване за сметка на комфорт или продуктивност, а по-умно ползване с повече спестени запаси и по-ниски сметки.
 
" Крайно време е да спрем да се връщаме обратно и да стартираме да мислим по какъв начин си представяме България освен след няколко месеца, а след няколко години. Това значи превъзмогване на актуалните рецесии и слагане на по-дългосрочни цели, което е в основата на Плана на ГЕРБ за възобновяване на страната ".
 
Според него в случай че има някакъв разсъдък и политическата класа е узряла, България би трябвало да има по-дългосрочна визия, с цел да стъпим върху стратегии и хрумвания, които да подсигуряват, че страната ще се движи стабилно по нейния път.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР