В ситуация на дистанцирано обучение преподавателите и учениците от ПГИИ

...
В ситуация на дистанцирано обучение преподавателите и учениците от ПГИИ
Коментари Харесай

Изкуство неподвластно на заразата ♥ Творбите на учениците от ПГИИ „Проф. Николай РАЙНОВ“

В обстановка на дистанцирано образование преподавателите и учениците от ПГИИ „ Проф. Николай Райнов ” София демонстрираха същинското си предпочитание да продължат изявите си, развивайки и реализирайки цифровите си умения на модерни хора и създатели. 

Бъдете здрави, пораснали деца! Благодарим ви за красивите музи и високия дух! 

(ателие Живопис)

♥ МАЙ

Май е надълбоко алегоричен месец на новото начало, на трепетното очакване, на засятото семе и покълналото познание. Месец, изпълнен със знакови празници, само че и с още по-отговорни делници. Месец, в който се осъществят натрупванията и достиженията, мерят се резултатите.

По традиция май е изключително важен за българското учебно заведение, а през днешния ден виртуалната среда сътвори един провокативен подтекст за изява, който разшири хоризонтите и динамизира просветителния развой.

Изкуството е камерно занятие, предразполагащо към вглъбение и самота, а привилегия на създателите е да ползват новаторски и изобретателни подходи и решения. В обстановка на дистанцирано образование преподавателите и учениците от ПГИИ „ Проф. Николай Райнов ”, София, демонстрираха същинското си предпочитание да продължат изявите си, развивайки и реализирайки цифровите си умения на модерни хора и създатели, насищайки със наличие понятия като „ новаторско учебно заведение ” и „ отворена класна стая ”, „ мултимедийно образование ”.

Със съхранен дух и забележително твърдоглавие не поради, а макар обстановката и с помощта на изключителната сърдечност и проактивност на преподавателите си, учениците в гимназията осъществят сполучливо както общообразователните, по този начин и креативните си задания.

Споделяме някои от творбите на възпитаниците на гимназията от онлайн ателиета по живопис, изобразяване, графика, статуя и компютърна графика. 

(ателие Живопис)

(ателие Живопис)

(ателие Живопис)

(ателие Живопис)

(Майя-Андрея Христова, 8 клас)

(Майя-Андрея Христова, 8 клас)

  

(Мартин Христов, 8 клас)

(Цветелина Антонова, 12 клас)

(Теодор Машонов, 11 клас)

Вижте повече от изкуството на възпитаниците на ПГИИ „ Проф. Николай Райнов “ на:
Източник и изображения:

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР