В Симитли настана смут заради положителна проба за коронавирус на

...
В Симитли настана смут заради положителна проба за коронавирус на
Коментари Харесай

Смут настана в Симитли заради COVID-19 в кметския шофьор

В Симитли настана ужас поради позитивна проба за ковид на кметския водач. В момента се тестват всички общински чиновници.

Случаят е повече от чудноват. В неделя 50-годишният водач бил признат с двустранна пневмония в МБАЛ-Благоевград. Двата бързи теста при настаняването му били негативни, а снощи PCR-пробата дала позитивен резултат, заяви БГНЕС. Но по-фрапиращото е, че на 1 март мъжът гледал онлайн мача " Реал " - " Барселона " в Мадрид. От към месец пък поддържал температура без да потърси доктор. В мненията си хората в градчето разискват футболната среща като мястото на заразяване, откакто сходни мероприятия са рискови (в Италия се счита, че епидемията настана след дуела " Аталанта " - " Валенсия " ). Но са минали цели 50 дни сред мача в Испания и развиването на пневмония - противоречиво е дали тъкмо там се е заразил мъжът.

Той има и придружаващши болести. Съпругата му също е чиновник на общината. А с него на мача в Мадрид е бил и кметът Апостол Апостолов. Апостолов е някогашен футболен арбитър и една от най-колоритните персони в локалната власт. Например на Нова година участва в пердах с шефа на " Агромах " Методи Бачев, а в мелето се замеси и синът му - топреферът Стефан Апостолов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР