В сигнал до HotArena се твърди, че двете наричат работните

...
В сигнал до HotArena се твърди, че двете наричат работните
Коментари Харесай

Моника Валериева и Велина Узунова се прочуха и в Лондон! Араби си ги поръчаха за 10 000 долара

В сигнал до HotArena се твърди, че двете назовават работните си задължения „ първокласни почивки “, които най-често са в Дубай. Те към този момент са много известни измежду мургавите богаташи там, които на драго сърце ги предлагат на свои приятели.

Запознати с професионалните задължения на миските разкриват в сигнала, че богаташ от Дубай е предложил горещото дуо на свои приятели-араби в Лондон. Там двете мацки са се вихрили няколко дни, защитавайки професионално името си на моделки. Старанието им било уместно възнаградено и всяка от тях прибрала по 5000 $. За турнето им в Лондон се носят митове в светските среди.

Не е изключено към великодушния хонорар да са прибавили и някоя скъпа движимост. Наскоро гръмна слух, че Моника Валериева имала неприятния табиет да си прибира всякакви бижута или пари. Говори се, че годежният пръстен, с който миската се похвали във Facebook, е единствено един от трофеите, който тя си взела от вкъщи на паралия.

За разлика от своята колежка Моника, Узунова е много по-дискретна за персоналния си живот. Докато Мона дава воля на фантазиите си и залива обществените мрежи с измислени истории за годежни пръстени и годеници с милиони, Узунова се задоволява да качва единствено свои снимки на фона на красиви пейзажи. Но не по този начин скромна била в осъществяването на професионалните си задължения, носи мълвата. Велина влагала доста пристрастеност в работата си и успявала да побърка и най-отегчения чичко.

Велина Узунова е изобретение на прочут столичен предприемач. Преди години той първи я завел на Слънчев бряг. Приятелите му, а и познатите, все богати хора решили, че щом баровецът се хвали с Велина и те би трябвало да се похвалят. Така почнала кариерата на Узунова, която през днешния ден към този момент е интернационална и върви в комплект с колежката си Валериева.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР