В щата Арканзас, САЩ, в Националната гора Уашита близо до

...
В щата Арканзас, САЩ, в Националната гора Уашита близо до
Коментари Харесай

Загадка: Кристали левитират в Арканзас

В щата Арканзас, Съединени американски щати, в Националната гора Уашита покрай град Мена има едно фантастично място, където се случват същински чудеса – това е мината за извличане на планински кристал Board Camp. От 2016 година там се случват невероятни феномени. Работниците в мината виждат мистериозни светлини, летящи топки, падащи от нищото камъни и кварцовите кристали които левитират в минните тунели.

Мината съвсем незабавно се трансформира в привлекателен център на любопитни хора, туристи и най-много на фенове на паранормалните неща. Този интерес принуждава притежателите да затворят Board Camp. Притежателят на мината Орвил Мърфи споделя:

Всички паранормални феномени в нашия свят се смятат съвсем за плод на болен разум или сигурно за машинация. Нямахме желание да убеждаваме никого и да потвърждаваме нещо на никого, само че има доста очевидци и даже записи на същински чудеса, протичащи се в мината. Когато публикувахме в интернет видео, показващо левитиращи (свободно плаващи във въздуха) кристали, организацията MUFON се заинтересува от този феномен. Нейният екип проучва материала и го одобри съществено.

Все още никой не може да изясни за какво кристалите се реят във въздуха, движейки се и излъчвайки по едно и също време ярки фантастични светкавици. Има догатки, че повода е просто неповторимото място, където кварцовите кристали в началото са имали такива необикновени свойства и неразбираемо за какво с времето са ги изгубили и в този момент още веднъж ги възвръщат. Други прибавят интервенция на извънземни.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР