В щаба на Лудогорец са бесни на националния селекционер Ясен

...
В щаба на Лудогорец са бесни на националния селекционер Ясен
Коментари Харесай

В Лудогорец са бесни на националния селекционер Ясен Петров

В щаба на Лудогорец са гневни на националния селекционер Ясен Петров. Причината е, че той повика капитана на отбора Антон Недялков за международните квалификации против Литва и Северна Ирландия. В оня миг левият бек лекуваше контузия в глезена, получена при гостуването на Мидтиланд в първия кръг от група " F " на Лига Европа. Въпреки, че бе ясно, че Недялков няма по какъв начин да играе в тези дуели, той се причисли към лагера на " трикольорите ". А на всичко от горната страна пътува и до прибалтийската република. Едва след прибирането на тима в София бе освободен.

В Разград считат, че това е било огромна неточност, която е забавила възобновяване на футболиста. Първоначално се смяташе, че травмата не е сериозна и би трябвало да отшуми за към 2 седмици. След това обаче стана ясно, че тя е много по-тежка от предстоящото. Именно това е повода Недялков да не е играл формален мач след този в Дания, който се състоя на 16 септември. Месец по-късно левият бек към момента не е изцяло подготвен да стартира като титуляр. Той няма да е подобен и в семейството на Брага. Срещата е в четвъртък от 19:45 часа в Разград.

През този сезон Недялков е изиграл единствено два мача в efbet Лига. 28-годишният краен бранител има на сметката си и 9 дуела в евротурнирите - 8 в квалификациите на Шампионската лига и 1 в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР