В сградата на основното училище "Христо Ботев" в село Ново

...
В сградата на основното училище "Христо Ботев" в село Ново
Коментари Харесай

Сексскандалът с директора и ученичката се разраства : Жертва или съблазнителка е 12 годишното момиче?

В постройката на главното учебно заведение "Христо Ботев " в село Ново Паничарево, община Приморско, са се барикадирали учители и възпитаници след абсурда с задържания шеф Христо Радев. Оказва се, че превантивно портиерът даже е свалил дръжката на входната врата. Цял образователен час, а по-късно и през междучасието, от тази постройка не излиза жив човек. "Няма да ви кажа кой ми разпореди да се заключим ", съобщи портиерката, представена от Флагман.бг.

Припомняме, че тази заран Районната прокуратура в Бургас повдигна обвиняване против школския шеф Христо Радев - за блудничество с ученичка от ромски генезис. До края на деня се чака държавният обвинител да изиска за шефа непрекъснат арест. По информация на изданието брачната половинка на Христо Радев – Руска, също е преподавател в това учебно заведение.

Момичето, поради което 58-годишният Христо Радев попадна в ареста, е 12-годишната Радостина. Тя е ученичка в 7-и клас, прецизира "Флагман ". От прокуратурата не оповестяват детайлности по какъв начин са стигнали до обвиняването за блудничество. Къщата на ромската ученичка се намира в непосредствена непосредственост до самото учебно заведение - двуетажна, измазана, с хубава дограма. Очевидно е, че ромската фамилия живее в положителни условия. Ученичката Р.Т., за която се твърди, че е насилвана полово от шефа, беше вкъщи си тази заран. Тя изрично отхвърли да приказва с медиите. Видимо не наподобява уплашена, нито уплашена. Тя има още 2 сестри.



Христо Радев е преподавател по български и съветски език, шеф е от 1998 година Обвинението против него е в педофилия. Броени часове след задържането му локалните разискват до каква степен е допустимо този човек да бъде изнасилвач на малолетни девойки.

Дотук е ясно, че бащата на 12-годишната Радостина - Христо, собственоръчно занесъл видеозапис в полицейския сектор, с който да потвърди, че с щерка му са осъществявани полови дейности. На този стадий проверяващите разполагат единствено с видеозаписа и показанията на момичето, че шефът и различен път се е гаврил с нея.

"Не мога да позволи, че господин Радев е кадърен на блудничество, работя с него към този момент 10 години, тук сме една шепа хора и се познаваме като в едно огромно семейство ", сподели кметът на селото Яна Жекова.

За никого в Ново Паничарево не е загадка, че до неотдавна бащата на Радостина - Христо, е работел в учебното заведение, само че е уволнен, откакто се е потвърдило, че е крал от дървата за огрев на децата. Все по-усилено се приказва, че на шефа е направена клопка.

Не е ясно от кого и къде е сниман клипът, възложен на органите на Министерство на вътрешните работи. Интересно е и по какъв начин наподобява ученичката на него – дали като жертва на шефа, или като съблазнителка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР