Митов: ПП-ДБ търси кризисен PR, за да излезе от темата

...
Митов: ПП-ДБ търси кризисен PR, за да излезе от темата
Коментари Харесай

Митов: ПП-ДБ търси кризисен PR, за да излезе от темата с пуделите, пачките и митниците

Митов: ПП-ДБ търси спешен PR, с цел да излезе от тематиката с пуделите, пачките и митниците. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов пред.

Истинската причина да бъде свален Росен Желязков е, че ПП-ДБ търси спешен PR, с цел да излезе от тематиката с пуделите, пачките, митниците и връзките им с контрабандисти. Излезе информация, че такива хора са влизали в Министерството на финансите.

По думите му има огромен проблем с обстоятелството, че ПП-ДБ са се върнали при Българска социалистическа партия, на чиито гласове разчитат. „ Новата сглобка сред тях, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ започва вече да дава резултати. Вчерашната драматургия беше изцяло непотребна. Желязков е добре уравновесен човек, търпеше прищевките на ПП-ДБ. Бившият шеф на НЗОК беше подал оставка преди месеци, обикновено беше да се гласоподава. Някой се е сетил да му се обади и да му каже да си я отдръпна “, добави Митов. И акцентира, че не може да се прави паралел сред отстраняването на Желязков и това на Никола Минчев, тъй като тогава е ставало дума за събаряне и на държавното управление.

Според Митов ПП-ДБ няма легитимност да действа от позицията на честен престиж. „ Неморалните дейности не може да бъдат покривани и скрити. От партията не може да сменят непрекъснато обществената тематика, стават неприемливи. Ако целите ни съответстват, ние нямаме проблем да работим с лица от разнообразни партии “, счита Митов. Депутатът дефинира като прекомерно рано да разяснява дали ГЕРБ би влезнала в регламентирана коалиция с Движение за права и свободи след изборите.

Относно номинацията си за външен министър той показа, че няма проблем да поеме отговорност, защото има ясни външнополитически позиции. „ Димитър Главчев ми се обади, а аз – на Борисов. Той сподели, че когато има заплаха служебният външен министър да промени на 180 градуса държавната позиция, аз би трябвало да приема. Впоследствие не желаех да се трансформирам в ябълка на раздора и отдръпнах утвърждението си “, акцентира Митов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР