В СГП има сигнали за заплаха от негова страна, спрямо

...
В СГП има сигнали за заплаха от негова страна, спрямо
Коментари Харесай

Убитият Мартин Божанов е заплашвал магистрати, обяви градският прокурор

„ В СГП има сигнали за опасност от негова страна, по отношение на магистрати, които не са прокурори. Има и данни за следствие по имотни измами “, посочи Илияна Кирилова

Убитият довечера в столичния кв. “Горна Баня “ предприемач Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, е заплашвал магистрати. Това стана ясно от изказване на градския прокурор на София Илияна Кирилова довечера на  ексклузивен брифинг от мястото на убийството.

„ В СГП има сигнали за опасност от негова страна, по отношение на магистрати, които не са прокурори. Има и данни за следствие по имотни измами “, посочи Илияна Кирилова.

От думите й стана ясно, че изстрелите са повече от един, като са попаднали в главата на убития. Убиецът е бил добър стрелец - Нотариуса е премахнат до колата си, която не е наранена от изстрелите. С малокалибрено оръжие, евентуално 5,6 милиметра. 

От Столична дирекция на вътрешните работи са заели целия си разполагаем запас, с цел да разкрият причинителя на показното ликвидиране. На този стадий от полицията отхвърлят да имат обвинени.

„ В началния стадий сме, сега се прави оглед на местопроизшествието, откриват се очевидци, очевидци. Извършено е тежко закононарушение, всички сили са вдигнати на крайник. Работим да установим причинителя на убийството “, сподели на собствен ред основният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че Божанов е убит пред погледа на двете си деца и брачна половинка, а не майка си, както се смяташе до момента.

Припомняме, че към 19:30 часа довечера в кв. " Горна Баня " бе погубен предприемачът Мартин Божанов. Първоначалната информация бе, че той е нотариус, само че тя бе опровергана.

Мартин се оказа митична фигура с голямо въздействие в правосъдната система. В ъндърграунда се е представял за човек, който може да реши всички проблеми. Поне това твърди някогашната Мис България Ивайла Бакалова, съгласно която Мартин Божанков е изискал 100 хил.евро, с цел да оправи проблемите на брачна половинка й.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР