В Сеул е открит трупа на актьора Жо Мин-ки (Jo

...
В Сеул е открит трупа на актьора Жо Мин-ки (Jo
Коментари Харесай

Известен корейски актьор, обвинен в сексуално насилие, е открит мъртъв

В Сеул е открит натрупа на артиста Жо Мин-ки (Jo Min-ki), упрекнат в полово принуждение над осем дами, оповестяват локални медии. Тялото на звездата е открито в под земята паркинг в петък. Основната версия за гибелта му е самоубийство.

През февруари тази година Жо Мин-ки бе уволнен от университета в Чонджу, където в продължение на осем години преподава актьорско майсторство. До отстраняването му се стигна, откакто стана ясно, че е изнасилил няколко студентки. Първоначално артистът отричал обвиняванията, само че по-късно признал виновността си, изразил е страдание и е декларирал, че няма да бяга от наказателна отговорност.

По данни на полицията, 52-годишният мъж е оставил предсмъртно писмо, в което се разкайва за закононарушенията, които е направил. Мин-ки моли за амнистия фамилията и студентите си.

Следващата седмица артистът е трябвало да бъде разпитан от полицията.

Жо Мин-ки дебютира в театъра през 1982 година, а през 1990 и 2000 година печели редица награди за функциите си в малкия екран. Участвал е и в риалити шоу за известни татковци и дъщерите им тийнейджърки.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР