В серия информативни публикации от Nvidia разкриват дали и защо

...
В серия информативни публикации от Nvidia разкриват дали и защо
Коментари Харесай

Геймъри, трябва ли да преминете към 4K?

В серия информативни изявления от Nvidia разкриват дали и за какво е нужна 4K резолюция за качествено гейм преживяване. Темата е много забавна на множеството запалени играещи и ще се радваме да споделите с нас в мненията вашето мнение. А ето какво споделят с нас от Nvidia:
Защо 4K?
Игрите с резолюция 4K са измежду най-горещите трендове сега измежду геймъри и запалянковци, които желаят великолепен геймплей. Мониторите с разграничителна дарба 4K 3840×2160 оферират компактност на пикселите четири пъти по-висока от множеството екрани, които поддържат резолюция FullHD. В резолюция 4K детайлите и текстурите в игрите ще бъдат по-точни и ще обезпечат по-реалистично и потапящо прекарване.  4K прави една голяма стъпка в гейминга и изцяло се възползва от капацитета, който игрите могат да предложат, доставяйки на геймърите по наситени и интензивни прекарвания.
На каква цена ?
Хардкор геймърите нормално са и буйни PC модери, които избират да сглобяват сами компютрите си, тъй като готовите системи в множеството случаи не дават отговор на техните потребности. Всеки един детайл като 4K екран, памет, дънни платки, графични карти и други съставни елементи, способни да поддържат интензивни игрални сесии в 4K, покачва цената на системата, която може да излезе много солена. През последните години обаче се следи прочут спад в цените, както на системите, по този начин и на съставените елементи за 4K гейминг, спрямо цените до преди няколко години, когато мъчно бихте достигнали такива хардуерни конфигурации, без значение дали са купувани подготвени или на части.
От какви съставни елементи имаме потребност ?
Повечето от нас, когато чуят думата „гейминг“, в съзнанието им незабавно изникват най-хубавите процесори и монитори. Колкото по-ефективни, по-нови и с повече технологии, толкоз по-добре. И несъмнено имат известно право, само че не напълно. Мощният процесор в действителност обезпечава изчислителната мощност, която дава по- огромна еластичност при потреблението на системата, а мониторът обезпечава образното прекарване, което превежда играчите в света, който те изследват на екрана. Но в случай че приказваме за 4K игри, същинската звезда е графичната карта.

Макар да не разполагате с най- новия процесор на пазара, графичната карта способна да поддържа изображения изискващи повече запаси, е това което в действителност дава завладяващо игрово преживяване, предотвратявайки закъснение на изображението и други нежелани неудобства. Графичните карти като GTX 1080 Ti и GTX 1080 са част от върховата гама на NVIDIA. Те разполагат с 4K поддръжка, без значение дали геймърите употребяват VR слушалки или играят по класическия метод зад монитора. Изградени от висококачествени съставни елементи и сплави, двете графични карти се гордеят със скорости на обработка без конкуренция.  Като част от системи като тази тук и тази тук, горепосочените графични карти дават нужната софтуерна мощност и неповторими технологии, с цел да оказват помощ на геймърите да задоволят оптимално своята пристрастеност.
Разполагаме със система 4K-ready. Какво да играем ?
Когато става въпрос за игри, усетите не се разискват. Всеки геймър има неповторими умения. Поради което и желанията за игри са разнообразни. Ето три игри, които могат да се играят в 4K и са доста сполучливи измежду другите геймъри:
Mass Effect: Andromeda (излезе през март 2017): Геймърите имат опцията да изследват извънземна галактика в търсене на нови територии, които да завладеят.The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Win (излезе май 2016): Запалените по приключенията запалянковци получават опцията да открият неразучена досега територия, която ще сложи на тестване уменията им с фантастични същества и антични проклятия..Overwatch (излезе през май 2016): Геймърите ще бъдат част от „мирен съюз“, който се стреми да откри ред в пространство, гъдето машините се бунтуват против хората. Как да покаж ем на другите какво е 4K гейминг ?
Геймърите към този момент знаят, че шерването е грижа или на познатия език „ sharing is caring ”. Те постоянно разискват между тях най-новите трендове и споделят трикове и способи за възстановяване на игралния опит. Ако сте прочели този материал до тук, това значи, че се интересувате от 4K гейминг или разполагате със система 4K-ready и постоянно обсъждате с познати и другари трикове и умения. А за какво не им покажете непосредствено във Фейсбук?

След като инсталирате приложението GeForce Experience, към този момент разполагате с функционалността NVIDIA Highlights. С нея можете да вършиме екранни фотоси на игрите, като зададете мечтаните дейности. Тогава фотосите могат да се споделят с другите, тъй като, както споменахме по- горе: Sharing is caring!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР