В секса обменянето на лиги е правило и нерядко слюнката

...
В секса обменянето на лиги е правило и нерядко слюнката
Коментари Харесай

3 причини да не ползвате слюнката вместо лубрикант по време на секс

В секса обменянето на лиги е предписание и нерядко слюнката се употребява за заменяне на лубрикант. Имайки поради, че много от заболяванията, излъчени по сексуален път, се предават на процедура по кръвен или слюнков път, е напълно разумно да се запитате до каква степен е безвредно лубрикирането с тази течност от устата на колегата ви. Ако той има някаква бактериална зараза, възпалено гърло, ангина, по-добре дръжте устата му надалеч от интимните си елементи. Слюнката му по всяка възможност ще е цялостна с бактерии и вируси, които ще причинят инфектиране сред краката ви, написа tialoto.bg. Защо би трябвало да избягвате да ползвате слюнката за лубрикант:
1. Гъбична зараза
Дори да не сте наясно какво тъкмо съдържа слюнката на колегата ви, тя може да промени вагиналната микрофлора и това да докара до поява на гъбична/ микробна зараза.
2. Херпес
Ако приятелят ви има или неотдавна се е излекувал от херпес, този вирусен сътрудник елементарно може да се придвижи на вагината ви, а херпесът в интимната зона е извънредно противен и мъчителен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР